Frognerparken fredag kveld: Politiet fikk første melding rundt 20-tiden fredag kveld om slagsmål hvor over 20 personer var involvert.

Fyll og bråk i Frognerparken: - Mye beruset ungdom og mange av dem er veldig unge, meldte politiet

Rundt 2.000 personer festet i Frognerparken fredag kveld. Mange var svært unge, overstadig beruset og det ble meldt om masseslagsmål. Oslo-politiet oppfordret tidlig på kvelden foreldre til å hente barna sine i parken.

Publisert

Politiet fikk første melding rundt 20-tiden fredag kveld om slagsmål hvor over 20 personer var involvert.

— Gjennom kvelden har det vært flere tilløp til slagsmål, men ingen er pågrepet, sa operasjonsleder Lina Odden i Oslo politidistrikt.

— Ungdommer ned i 14-årsalderen

— Det er mye beruset ungdom, mange av dem veldig unge, derav oppfordringen om å be foreldre hente hjem ungene sine, sa Odden, og la til at noen av ungdommene var helt nede 14-årsalderen.

— Mange av dem er berusede ungdommer under 18 år. Vi oppfordrer foreldre til å hente hjem sine mindreårige som er i parken, skrev politiet på Twitter ved 20-tiden fredag kveld.

Like etter midnatt meldte patruljene på stedet at festen var i ferd med å avta og at folk var på vei ut av parken, opplyser operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo-politiet.

— Vi er til stede som et forebyggende tiltak, men har ingen konkrete oppdrag der nå. Ingen er pågrepet der i løpet av kvelden, sier Pedersen til NTB.

Powered by Labrador CMS