Politiet gjorde beslag i to kniver etter knivstikkingen i en bygning tilknyttet UiO på Majorstuen torsdag ettermiddag.

Siktet student ikke tidligere kjent for politiet – fremstilles for fengsling lørdag

Mannen i 20-årene som er siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen på Majorstuen torsdag, er ikke tidligere kjent for politiet.

Publisert

Det opplyser Oslo politidistrikt i en pressemelding fredag formiddag.

Den siktede fremstilles for varetektsfengsling lørdag. Tingretten har bekreftet at det blir kontorforretning, og siktede har samtykket til dette, opplyser politiet i en oppdatering samme ettermiddag. Dette innebærer at rettsmøtet avholdes uten muntlige forhandlinger og partenes tilstedeværelse.

Har gjort flere avhør

«Politiet har gjennomført et innledende avhør av siktede, og vil fortsette på dette i dag. Det er gjennomført flere vitneavhør», skriver politiet videre.

Foranledningen for hendelsen er foreløpig for tidlig å si noe om fra politiets side.

Advokat Petar Sekulic er oppnevnt som forsvarer for siktede. Senere samme ettermiddag opplyser politiet at 

Lærere og student

Det var cirka klokken 15.20 torsdag ettermiddag politiet fikk melding om at to personer var skadet etter knivstikking i et bygg tilknyttet Universitet i Oslo på Majorstuen.

Operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt opplyste torsdag til Dagbladet at den pågrepne gjerningsmannen er student, mens de to skadde er lærere.

– De to lærerne er kvinner. Den ene er nå ute av legevakta, mens den andre er litt mer skadd og ligger fremdeles på Ullevål sykehus, opplyser politiadvokat Lisbeth Ravlo Backe til samme avis fredag. 

Hege Salomon er oppnevnt som bistandsadvokat for begge fornærmede i saken, opplyser politiet fredag ettermiddag.

Powered by Labrador CMS