Fra torsdag denne uken kan badehungrige osloborgere kaste seg i bassenget på Frognerbadet.

Torsdag åpner Frognerbadet for publikum. Det blir fortsatt forhåndsbestilling av billetter

Har du lyst på et bad i friluft må du kjøpe billett på forhånd for å få tilgang til badet i åpningstiden.

Publisert

I fjor måtte ivrige morgensvømmere og andre brukere av Frognerbadet vente til ut i juni måned med å ta badet i bruk på grun av koronasmitten i hvedstaden. I år er ventetiden snart over. Torsdag åpner det populære utendørsbadet dørene for publikum for sesongen.

— Nå kan vi endelig åpne Frognerbadets porter for badeentusiaster og andre. Som i fjor vil badegjestene, på grun av koronaepidemien, måtte kjøpe billetter på forhånd, sier kommunikasjonsdirektør i bymiljøetaten, Richard Kongsteien, til VårtOslo.

Forhåndssalg av billetter og egne åpningstider

Når badet åpner sine porter torsdag, vil det bli med flere begrensninger på grunn av koronasmitten i samfunnet. Smittesituasjonen i samfunnet gjør at det vil være begrensninger på hvor mange som kan befinne seg innenfor friluftbadets porter samtidig.

For å sørge for at reglene skal bli enklest mulig å forholde seg til for publikum, vil rutinene for bestiling av tid i bassenget og kjøp av billetter bli omtrent som for someren 2020.

Straks er det nok en gang klart for yrende liv i utendørsbassengene i Frognerbadet.

— Også i år vil vi forhåndsselge billetter på nett til ulike tidsbolker der vi holder badet åpent for badegjester. Dette gjør vi for å ha kontroll på hvor mange badegjester som er inne til enhver tid, for å minimere kødannelser og for å ha hyppigere renhold gjennom hele dagen, forklarer fungerende avdelingsdirektør for idrett i bymiljøetaten, Karina Løwe-Samuelsen.

Når kan du bade?

Fra torsdag vil utendørsbadet i Frognerparken ha følgende åpningstider:

Mandag-fredag:

  • kl. 07.00-08.30
  • kl. 09.30-11.00
  • kl. 12.00-14.00
  • kl. 15.00-17.00
  • kl. 18.00-20.00

Lørdag-søndag:

  • kl. 09.00-11.00
  • kl. 12.00-14.00
  • kl. 15.00- 17.00

For å kjøpe billett til ønsket tidsbolk må du p åforhånd gå inn på nettstedet badebilletter.no.

Powered by Labrador CMS