Tonje Cross, 11 ganger norgesmester, i skateboard holdt skateoppvisning foran mye folk i Trettenparken under Havnelangs 2022.

Skateoppvisning og masse aktiviteter da tusenvis hygget seg på folkefesten Havnelangs 2022

Oslo Havns store folkefest Havnelangs samlet tusenvis av oslofolk søndag. Arrangementet strakk seg fra Grønlia i øst til Trettenparken på Filipstad i vest.

Publisert

— Åpne veteranbåter, konsert, sjørøverteater, skateboard og mange andre aktiviteter for barn var noen av de nesten 50 aktivitetene langs havnepromenaden skriver Oslo Havn i en pressemelding.

Publikum fikk blant annet teste undervannsdroner og lære om livredning. Men det var ikke bare maritime aktiviteter som sto på programmet.

Har åpnet byen mot fjorden

— Store kulturinstitusjoner som Operaen, Deichman Bjørvika og Nasjonalmuseet bidro med kreative aktiviteter for publikum, opplyser Oslo Havn.

Oslo havnelangs er et årlig arrangement som skal gjøre byens havnepromenade tilgjengelig og attraktiv blant folk. Publikum får anledning til å bli bedre kjent med havna og mange aktører langs havnepromenaden.

Mange syntes det var stas å gå om bord i veteranbåtene på Oslo havnelangs.

Inntil for bare få år siden var mesteparten av området langs dagens havnepromenade utilgjengelig for folk flest.

Da var Oslos sjøside et lukket havneområde. Nå er nesten hele den sentrale byen åpnet mot fjorden.

Redningsselsskapets Elias-båt er alltid populær under Havnelangs.

Mange var nysgjerrige på Oslo Havns nyrenoverte hovedkvarter på Vippetangen. Her kunne publikum også ta en tidsreise i 3D tilbake til havna i 1798.

— Konserten i Trettenparken med Nimad Bagheri, Elise Bygjordet, Pikekyss og sjørøverteater ble en stor suksess blant de mange oppmøte barna, skriver Oslo Havn i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS