Ungdommer mistenkt for å ha brent prideflagg på Veitvet senter 

Politiet har kontroll på fire personer, mistenkt for å ha brent et prideflagg på Veitvet senter og forårsaket sprinkleranlegget til å føre til vannlekkasje.

Publisert

Politiet og brannvesenet rykket torsdag kveld ut til Veitvet senter i forbindelse med en større vannlekkasje på senteret. 

– Det fremstår som om denne er forårsaket av en mindre påsatt brann som har gjort at sprinkleranlegget ble utløst, skrev politiet på X klokken 21:04.

Kort tid senere oppdaterte politiet om at dette muligens var forårsaket av noen ungdommer, som hadde tatt et prideflagg ned fra ei flaggstang og brent flagget. 

– Vi undersøker vitneopplysninger om dette kan være de samme ungdommene vi har i kikkerten i forbindelse med skadeverket på Veitvet senter, skrev politiet klokken 21:18.

Observert i begge hendelsene

Vitneopplysninger og andre spor gjorde at politiet så etter to gutter og to jenter, observert i forbindelse med begge sakene. 

Klokken 21:52 melder politiet om at de har kontroll på fire unge personer som de mistenker å være involvert i både brannen på Veitvet senter og brenningen av prideflagget.

– Beskrivelsene samsvarer og vi jobber videre med informasjonsinnhenting, skriver politiet.

Powered by Labrador CMS