To steder på Grünerløkka begynte det å brenne i natt.

Politiet mistenker ildspåsettelse etter brann i Trondheimsveien

Politiet sier at spor på stedet tyder på at brannen på utsiden av en leilighet i Trondheimsveien på Grünerløkka natt til fredag, var påsatt.

Publisert

Politiet fikk melding om røykutvikling i en gård nederst i Trondheimsveien på Grünerløkka i Oslo klokken 3.36. Fem personer evakuerte seg fra leilighetene sine.

– Brannmannskapene ble møtt av røyk i fjerde etasje, men brannen ble raskt slukket. Det er mye vann på stedet siden sprinkleranlegget ble utløst, sier operasjonsleder Marita Aune i Oslo politidistrikt til NTB.

Brann fra utsiden

En person fikk tilsyn av ambulansen. Det er ikke meldt om skadde etter brannen, ifølge politiet.

– Det har brent på utsiden av en leilighet. Spor på stedet kan tyde på at brannen er påsatt. Hvilke spor dette er kan vi ikke gå inn på, sier operasjonslederen.

Brann også i Sofienberggata

Beboerne kan få komme tilbake til leilighetene sine nå brannmannskapene har sugd opp vannet fra sprinkleranlegget.

Ved 5-tiden fredag morgen begynte det å brenne i en container i Sofienberggata, ikke langt fra den første brannen. Politiet undersøker om det kan være en sammenheng mellom sakene.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS