Det er SJ som drifter strekningen togstrekningen mellom Oslo og Trondheim. De kritiserer Bane Nor for å bruke for lang tid med å få i gang togtrafikken igjen.

Trailer rev ned kjøreledning på Oppdal. Full stans for alle tog mellom Oslo og Trondheim

Togtrafikken mellom Oslo og Trondheim er kraftig rammet etter at en trailer tirsdag kveld rev med seg en kjøreledning til toget ved Revmoen i Oppdal.

Publisert

Hendelsen skjedde ved 17-tiden tirsdag ettermiddag og inntil videre er all ferdsel stengt mellom Berkåk og Oppdal stasjon.

Daglig går det seks tog hver vei mellom Trondheim og Oslo. Inntil feilen er rettet vil de reisende bli fraktet med buss på den berørte strekningen.

SJ kritiserer Bane Nor

— Det vil antakelig ta til utpå kveldstid i morgen å rette opp. Etter hvert som arbeidet skrider fram kan vi komme med en ny oppdatering, men det var visst mye arbeid, sier pressevakt Olav Nordli i Bane Nor til Adresseavisen.

Føreren av vogntoget kom uskadd fra hendelsen. Det er SJ som drifter strekningen togstrekningen mellom Oslo og Trondheim. De kritiserer Bane Nor for tidsbruken.

— Vi har fått beskjed fra Bane Nor om at de anslagsvis tror det vil ta et døgn. Det er fryktelig lenge, sier informasjonssjef Hilde Lyng i SJ til avisen.

— Vår administrerende direktør Rikke Lind har tatt kontakt med toppledelsen i Bane Nor fordi dette ikke er bra nok. Våre kunder lider og blir skadelidende når sånt skjer, sier Lyng.

Powered by Labrador CMS