Flom på Oslo S gjør at Flytoget fortsatt må kutte antall avganger

Flytoget går ikke hvert 10. minutt som vanlig, men kun hvert 20. minutt gjennom store deler av mandagen. Dette som følge av flom på Oslo.

Publisert

Det er BaneNor som selv melder tidlig mandag ettermiddag at tiltaket de først meldte om sent søndag kveld forlenges etter en ny vurdering.

Flytoget har vanligvis avgang hvert 10. minutt.

«Flytoget kjører kun 20 minutters avganger til og fra Oslo Lufthavn. Dette pga. flom på deler av Oslo S», heter det i oppdateringen. 

Ny oppdatering vil komme mandag kveld klokken 21.00, ifølge BaneNor. 

Trøbbel på Hauketo

Som følge av at færre spor enn vanlig er i bruk ved Hauketo på grunn av flom, er det for øvrig forsinkelser og innstillinger også på Østfoldbanen.

Her vil det bli ny oppdatering først tirsdag klokken 08.00, ifølge BaneNor.

Påvirker bussavganger

I en melding sist oppdatert klokken 11.55 mandag formiddag, opplyser Ruter at linje 77, 77X og 515 er innstilt i sin helhet som en konsekvens av stengte veier grunnet flom.

«Linje 550 er innstilt mellom Klemmetsrud–Oslo bussterminal i begge retninger. Linje 120 er innstilt mellom Lørenskog sentrum–Stovner bru i begge retninger. Linje 25 og 67 betjener ikke Lørenskog stasjon», heter det i oppdateringen fra Ruter, som ber folk om å benytte reiseplanleggeren for å holde seg oppdatert.

Et par timer senere, opplyser Ruter at linje 515 nå har omkjøring, mens linje 77 og 77X fortsatt er innstilt i sin helhet.

Powered by Labrador CMS