Vålerengas keeper Magnus Sjøeng får rødt kort etter han takler Bodø/Glimts Amahl Pellegrino under eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Bodø/Glimt på Intility Arena .

Bodø/Glimt ydmyket Vålerenga: – En liten hevn

Dag-Eilev Fagermo og Vålerenga sakker akterut i kampen om medalje i Eliteserien. Søndag ble Oslo-laget knallhardt straffet hjemme mot Bodø/Glimt og tapte 0-6.

Publisert

– Det var en liten hevn etter kampen her fra 2019-sesongen da vi selv tapte 6-0. Jeg synes vi kommer ut i første omgang og tar tak i kampen, så jeg synes alt i alt at det er en godt gjennomført kamp fra oss, oppsummerte Patrick Berg til Discovery etter kampslutt.

Det var aldri noen tvil om hvor de tre poengene ville havne da Vålerenga tok imot Bodø/Glimt i en nøkkelduell i kampen om medaljene i Eliteserien søndag. Hjemmelaget var avhengige av tre poeng om de skulle blåse liv i deres håp om sølv eller bronse.

Nettkjenninger fra Runar Espejord, Amahl Pellegrino (2), Ola Solbakken, Patrick Berg og Albert Grønbæk sørget imidlertid for at Vålerenga etter alt å dømme kan se langt etter medalje.

– Det var godt å få med seg et mål også, la Berg til.

Bodø/Glimts Patrick Berg setter inn 0-5 og jubler under eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Bodø/Glimt på Intility Arena.

Blytung start for vertene

En allerede tøff utfordring ble nærmest umulig for Vålerenga da sisteskanse Magnus Sjøeng fikk marsjordre etter å ha felt Amahl Pellegrino et kvarter ut i oppgjøret. Inn i hjemmelagets mål kom Sondre Rossbach, som allerede etter tre minutter måtte se Runar Espejord sette inn 1-0.

– Kampen blir selvsagt påvirket av det røde kortet, og ting blir mye vanskeligere når de må forflytte seg raskt med ti mann, kommenterte Berg om den tidlige utvisningen.

– Vi har lyst til å bli bedre, og da må vi være gode i samtlige 90 minutter. Det går riktignok litt på «cruise control» når de får et rødt kort så tidlig i kampen, fulgte Pellegrino opp.

Ydmykelse

Bodø/Glimt jubler etter at Bodø/Glimts Amahl Pellegrino setter inn 0-3 under eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Bodø/Glimt på Intility Arena.

Før pause rakk Eliteseriens toppscorer å sette sin 22. og 23. scoring for sesongen i løpet av omgangens siste kvarter. Etter pause sørget Ola Solbakken, Patrick Berg og Albert Grønbæk for at Glimt til slutt vant hele 6-0. De gulkledde tar med det tilbake 2.-plassen i Eliteserien.

– Vi er ordentlige gode i dag, og det er gøy å levere en så god prestasjon etter den tunge kampen på torsdag. Det er kult å spille på hjemmebane når supporterne fyrer opp på måten vi gjør, sa en spøkefull Amahl Pellegrino til Discovery etter nedsablingen av Vålerenga.

– Det ble blytungt etter at vi fikk det røde. Bodø/Glimt er gode nok fra før, så med ti mann ble det blytungt, erkjente Jonatan Tollås Nation til Discovery i pausen.

På toppen av tabellen har Molde likevel gullet i egne hender, og nordmøringene vil sementere sin andre eliteserietittel på rad dersom de tar poeng borte mot Lillestrøm senere søndag.

Powered by Labrador CMS