Store materielle skader etter E6-ulykke – politiet mener energi og strekning indikerer høy hastighet

En fører fikk førerkortet beslaglagt på stedet.

Publisert

Nødetatene rykket lørdag kveld ut til Ulven. To biler var her involvert i en trafikkulykke med ukjent skadeomfang. Oslo-politiet meldte om ulykken ved påkjøringen til E6 nordgående klokken 22.37. 

Vegtrafikksentralen øst opplyste ti minutter senere at trafikkfremkommeligheten på stedet var redusert i retning Gardemoen som følge av ulykken.

Smerter i føtter og overkropp

Politiet kunne noe etter klokken 23.00 melde at ulykken fremsto som en påkjøring bakfra. Airbag ble utløst, og det var store materielle skader. Bilberger ble sendt for å berge bilene.

Begge bilførerne fikk tilsyn av ambulansepersonell. Sjåføren av bilen som kjørte inn i den andre bilen hadde smerter i føttene og overkroppen, mens den andre fremsto uskadd, ifølge politiet.

Indikerer høy hastighet

«Ut fra energien i ulykken og et åsted som strekker seg over en lang strekning indikerer dette at det har vært høy hastighet på kjøretøyet som kjørte inn i det andre bakfra. Vi jobber med tekniske undersøkelser på stedet. Trafikken går sakte forbi stedet», var politiets melding klokken 23.12.

Halvannen time senere var veien ryddet og igjen åpen for trafikk som normalt. Den ene sjåføren fikk førerkortet beslaglagt på stedet, og politiet oppretter sak. Begge førerne ble kjørt til legevakt av ambulanse for sjekk.

Powered by Labrador CMS