Ved den ene enden av fotgjengerfeltet over Kirkeveien, hang trafikklyset opp ned lørdag kveld.
Ved den ene enden av fotgjengerfeltet over Kirkeveien, hang trafikklyset opp ned lørdag kveld.

Her henger trafikklyset opp ned

I et veikryss på Majorstuen var grønne og røde menn snudd på hodet lørdag kveld.

Publisert

Ved fotgjengerfeltet over Kirkeveien i krysset ved Majorstuveien, hang nemlig det ene trafikklyset opp ned etter ledningsfestet.

Ved Vegtrafikksentralen øst hadde de i 21.30-tiden lørdag kveld ingen oversikt over hvor lenge trafikklyset hadde hengt slik eller i det hele tatt endt opp på denne måten, slik at fotgjengerne på stedet må forholde seg til røde og grønne menn som står på hodet når de skal krysse veien.

– Hvorfor det er sånn, det vet jeg ikke. Vi var ikke klare over dette, men jeg skal få sendt ut noen for å rette opp i dette med en gang, sa trafikkoperatør Tor Ivar Sørensen.

Kirkeveien er statlig, mens Majorstuveien er kommunal, og Statens vegvesens ansatte ble med det sendt ut for å ordne opp, informerte trafikkoperatøren. 

– Vi har dessverre ingen informasjon om hvordan skaden har oppstått. Saken er videresendt til bymiljøetaten, opplyste Sørensen to timer senere.

Søndag opplyser Statens vegvesens pressevakt at vegtrafikksentralen opplyser at vaktbilen sjekket lysene lørdag kveld og konkluderte med at det ikke var berøringsfare.

Signalvakta i Oslo kommune er varslet og har ansvaret for videre håndtering, ifølge pressevakten.

Powered by Labrador CMS