Kjetil Rekdal slutter som sportssjef i Vålerenga fotball. Foto: VIF fotball

Sportssjef Kjetil Rekdal slutter i VIF fotball

Publisert

Fra klubben heter det at Rekdal og Vålerenga er enige om å avslutte samarbeidet.

Rekdal ble ansatt som hovedtrener i januar 2013 og har ledet Vålerenga i ti sesonger fordelt på periodene 2001-2006 og 2013-2016.

Etter at Ronny Deila ble ansatt som hovedtrener, var planen at Rekdal skulle fortsette i klubben som sportssjef, men Rekdal selv og styret kom frem til at dette likevel ikke var til det beste.

En bauta i fotballen

– Kjetil har vært en bauta i norsk fotball i mange år, både som spiller, ekspert og trener. I 2016 var han selv en av initiativtagerne til å hente Ronny Deila som ny trener, og sammen sikret de fornyet kontrakt i Eliteserien, sier daglig leder Erik Espeseth.

Resultatene taler for seg

Hovedeier Tor Olav Trøim er takknemlig for innsatsen Rekdal har lagt ned over to lange perioder i klubben.

– Jeg vil takke Kjetil for alt han har gjort for Vålerenga. Han er treneren som over de siste 25 årene har skapt de beste sportslige resultatene for klubben. De taler for seg. Det har han klart, selv om de økonomiske rammebetingelsene og det administrative apparatet rundt klubben ikke alltid har vært slik som en fotballtrener kunne ønske seg, sier Trøim.

Rekdal takker klubben

Kjetil Rekdal selv er glad for tiden i VIF fotball:

– Jeg vil takke for min tid i klubben i mitt hjerte og ønsker alle involverte hjertelig lykke til med 2017-sesongen. Vi sees på kamp, sier han til VIF fotball sine hjemmesider.

Powered by Labrador CMS