Kø inn mot sentrum etter E6-uhell

Trafikkuhell og stans førte til utfordringer på både E6 og E18 i ettermiddagsrushet onsdag.

Publisert

Det var like etter klokken 16.00 Vegtrafikksentralen øst meldte om trafikkuhell på E6 ved Helsfyr. Dette påvirket høyre og midtre felt i retning mot sentrum, som da ble stengt. 

To biler var involvert i ulykken, ifølge Oslo politidistrikt.

Påkjørsel bakfra

– Nødetatene og bilberger er i ferd med å forlate stedet, så alle felt åpnes igjen nå, opplyser trafikkoperatør Tone Sorken ved Vegtrafikksentralen øst til VårtOslo rundt klokken 16.40.

– Det var en påkjørsel bakfra. Vi ser at det er litt kø inn mot Oslo på E6 som følge av ulykken på Helsfyr, fortsetter hun.

Politiet opplyser i en oppdatering at begge førerne ble kjørt til legevakt med smerter i nakke og arm, og at de oppretter sak på forholdet.

Redusert fremkommelighet

Like etter at vegtrafikksentralen først meldte om E6-ulykken, kom melding om redusert fremkommelighet på E18 i retning Askim som følge av trafikkuhell ved Ulvøya.

Trafikken passerte da i kollektivfeltet. Ifølge politiet dreide seg om en bil med stans i venstre felt, muligens et mindre trafikkuhell. 

Få minutter senere kunne politiet på sin side melde om at bilene hadde kommet seg videre, og at Mosseveien igjen var åpen.

Powered by Labrador CMS