Airbager utløst i to drosjer og elsyklist endte med skrubbsår

To drosjer støtte sammen i sentrum, mens en elsykkel og en personbil var involvert i en ulykke på Ensjø onsdag ettermiddag.

Publisert

Det var til Ensjøveien nødetatene måtte rykke ut til ulykke mellom elsykkel og personbil, meldte Oslo politidistrikt i en oppdatering idet klokken nærmet seg 15.30.

Skadeomfanget var da ikke kjent. Syklisten var imidlertid oppegående, men hadde smerter. Noe senere ble det konkludert med at vedkommende var lettere skadd, og at det ikke var behov for ytterligere helsetilsyn.

Oppretter sak

Politiet jobbet da med sporsikring og informasjonsinnhenting, før de sa seg ferdige på stedet en drøy time senere.

«Sparkesyklisten fikk noen skrubbsår som følge av påkjørselen», oppsummerte politiet, som oppretter sak på forholdet. 

Airbagene utløst

Tidligere på ettermiddagen måtte nødetatene rykke ut til en trafikkulykke i krysset ved Nydalsveien i Dronning Eufemias gate.

Det var heller ikke her snakk om alvorlig personskade, men airbagene ble utløst i begge kjøretøyene ifølge operasjonssentralen, som kunne opplyse om at det var to drosjer som hadde kollidert.

– Ulovlig sving

– Et av kjøretøyene har foretatt en ulovlig sving til venstre. Dette har forårsaket ulykken. Det er tatt beslag i førerkortet, opplyste operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt.

Han kunne videre informere om at bergingsbil hadde gjort seg ferdig på stedet, mens begge de to sjåførene ble kjørt til legevakt for sjekk.

Powered by Labrador CMS