Petter Nosa Dahl fikset ekstraomganger for KFUM.

2.-divisjonslag nær cupbombe, men KFUM reddet avansement i ekstraomganger

KFUM Oslo var på vei ut av cupen, før Petter Nosa Dahl sikret 2-2 og ekstraomganger på overtid. Der sikret Simen Hestnes 3-2-seier over Lysekloster.

Lysekloster spiller til daglig i 2. divisjon, men var bare sekunder unna en kvartfinale i cupen.

Dahl og Hestnes viste imidlertid at de hører hjemme i Eliteserien og rodde avansementet i land for gjestene.

Robin Rasch sendte KFUM i ledelsen fra straffemerket etter en halvtime, før Lysekloster våknet etter pause.

Halvveis ut i omgangen utlignet Jacob Bolsø for Lysekloster, før Ole Marius Håbestad fullførte snuoperasjonen med fire minutter igjen på klokken.

Dessverre for askeladdene utlignet Nosa Dahl for KFUM fire minutter på overtid og sikret med det ekstraomganger.

«Kåffa» rykket for første gang i historien opp til Eliteserien forrige sesong og har fått en god start på debutsesongen. Fasit etter seks runder er 7.-plass med ni poeng.