DEBATT

– Poenget er at lekeplassen på Mortensrud torg ikke lenger er en plass hvor det sømmer seg å ule og rave rundt med roperten sin. Det er våre barns lekeplass, skriver Mortensrud-beboere Hanan Abdelrahman og Olav Hynnekleiv.
– Lekeplassen på Mortensrud torg er ikke lenger er en plass hvor det sømmer seg å ule og rave rundt med roperten sin. Det er våre barns lekeplass, skriver Mortensrud-beboere Hanan Abdelrahman og Olav Hynnekleiv.

– Mortensrud torg er en lekeplass for våre barn. Ikke de voksnes sted for å rope ut sine negative verdensbilder

Foruten tiden som SIAN skal campe og ule ut et eller annet om et eller annet, så anbefales det virkelig å ta turen innom denne perla på Oslo Øst.

Publisert

I år fikk vi på Mortensrud en utrolig lekeplass midt på torget. Dette leketorget har gitt, og fortsetter å gi, mange barn lek i trygge former. 

Før denne lekeplassen kom så var det litt ingenmannsland, og kanskje en naturlig plass å agitere forskrudde syn på folk, som til vanlig heller ikke satt der noe særlig og hang. 

Perla på Oslo Øst

Nå er det en liten klatrevegg på mykt gummiunderlag og artige klatremuligheter for små hender som herjer rundt på plassen. Det løpes og lekes og foreldre som sitter på de nye benkene og følger med. 

Det er en vakker og god stemning der som enhver kan oppleve ved å ta turen innom torget på Mortensrud nå. 

Foruten denne tiden som SIAN skal campe og ule ut et eller annet om et eller annet, så anbefales det virkelig å ta turen innom denne perla på Oslo Øst. 

Oslos best bevarte skohemmelighet er i andre etasje på senteret, i en butikk der vi alltid finner de skoene vi ikke fant andre steder. Allerede nå angrer vi på å ha sagt noe om dette. 

Vi regner med at vurderingene til politiet snur

Poenget er at lekeplassen på Mortensrud torg ikke lenger er en plass hvor det sømmer seg å ule og rave rundt med roperten sin. Det er våre barns lekeplass, og like lite som vi unner Frognerparken å ha besøk rett ved lekeplassen sin, så unner vi heller ikke Mortensrud å måtte godta å ha besøk på sin lekeplass. 

Vi regner med at vurderingene til politiet snur til fornuft, slik vi har respekt for at de har gjort før. 

Mortensrud torg er en lekeplass for våre barn og ikke lenger de voksnes sted å rope ut sine negative verdensbilder. 

De kan heller finne seg en skog å rope ut i.

Powered by Labrador CMS