Det var på Fridtjof Nansens plass, utenfor Rådhuset, at to personer prøvde å bryte seg inn på en byggeplass søndag ettermiddag. Bildet er tatt ved en tidligere anledning.

To menn pågrepet etter innbrudd ved Rådhuset

De to mennene ble tatt på fersk gjerning, og saken settes nå i sammenheng med flere andre innbrudd den siste tiden.

Publisert

Politiet rykket ut med flere patruljer på en byggeplass på Fridtjof Nansens plass ved Rådhuset, etter melding om et pågående innbrudd. 

– Vi har pågrepet to personer på fersk gjerning. Vi setter disse to personene også i sammenheng med flere andre innbrudd i det siste, skriver politiet på Twitter.

Innbrudd på kaffebar søndag morgen

Operasjonsleder Gjermund Stokkli forteller til VårtOslo at det er snakk om to voksne menn, en i midten av 30-årene og en annen i slutten av 40-årene.

– Det ble gjort et innbrudd på Stockfleths i Josefines gate rundt klokken 5 i dag morges. Vi setter derfor dette i sammenheng med det innbruddet, forteller Stokkli.

– Vi har grunn til å tro at det er de samme som står bak, og vi skal undersøke andre innbrudd som har skjedd i sentrum den siste tiden. 

Det ble brukt både politipatrulje, hundepatrulje og drone under pågripelsen på byggeplassen, som Stokkli sier gikk rolig for seg. Hva gjerningsmennene var ute etter er uklart. 

Powered by Labrador CMS