Uniformert politibil i utrykning med blålys
Politiet fant og pågrep etter hvert en kvinne som de mistenker for å ha stukket mannen.

Mann til sykehus etter knivstikking på Årvoll - kvinne pågrepet

En mann ble natt til lørdag knivstukket i ryggen på en fest i en leilighet på Årvoll. Mannen er innlagt på Ullevål, og er alvorlig, men ikke livstruende skadd.

Publisert

– En mistenkt kvinne ble pågrepet klokken 5.35, en drøy time etter at meldingen kom inn vaktleder Eivind Håndstad på Krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB lørdag morgen.

Politiet fikk melding om hendelsen fra mannen selv. Begge de involverte er i 30-årene.

– Etter vitneavhør og søk i området kom vi over en kvinne i området, og hun er foreløpig siktet for grov kroppsskade, sier han.

Ble kjørt til sykehus

Han opplyser at det er for tidlig å si noe om bakgrunnen for hendelsen og vil ikke kommentere om de har finnet noe våpen.

– Vi har en formening om at det er en relasjon mellom siktede og fornærmede, men vi kan ikke si hva slags relasjon det dreier seg om.

Operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt sier til NTB at mannen var oppegående, men at han ble tatt med av ambulansen til sykehus for videre oppfølging.

– Ikke et veldig snakkesalig klientell

Ifølge Pedersen er det uklart for politiet hva som faktisk har skjedd og han sier de fortsatt nøster i saken. Den fornærmede er ikke avhørt. Hendelsen skjedde innendørs.

– Det har vært en slags fest eller noe slikt på stedet, og vi må jobbe litt for å få ut de opplysningene vi ønsker. Dette er ikke et veldig snakkesalig klientell, for å si det på den måten, sier operasjonslederen.

Han sier Oslo-politiet har hatt store ressurser ute på oppdraget og omtaler saken som alvorlig.

– Så skal vi snakke med den fornærmede når det lar seg gjøre, sier Pedersen.

Powered by Labrador CMS