Politiet rykket natt til tirsdag ut til Løren etter at det ble skutt mot en leilighet. Det er funnet flere kulehull i en dør, og en person er sett løpende fra stedet.

Flere skudd mot leilighet i natt – person løp fra stedet

Det ble avfyrt flere skudd mot en leilighet på Løren natt til tirsdag. Ingen er skadd eller pågrepet. Politiet søker etter en bil som kjørte fra stedet.

Publisert

– Vi er med flere patruljer i området Løren etter at det er blitt skutt mot en leilighet. Det er funnet flere kulehull i en dør, og en person er sett løpende fra stedet, opplyste operasjonsleder Gjermund StokkliOslo politidistrikt i 02.30-tiden i natt.

Det ble funnet flere kulehull i en dør i Løren-leiligheten.

Han kunne videre opplyse at ingen personer var kommet til skade. Ingen var heller pågrepet.

Politiet fikk flere telefoner om et høyt smell rundt klokken 01.39. Ifølge VG rykket politiet ut bevæpnet.

Bor flere i leiligheten

Kulehullene ble funnet i en dør i første etasje av en boligblokk, og kriminalleder Morten Kalhagen ved krimvakta i Oslo sier til NTB at det er snakk om to hull.

I leiligheten bor det «flere personer», men han vil ikke gå ut med hvor mange. Politiet har pratet med personene som befant seg i leiligheten i natt, og åstedet er sperret av mens politiet gjør undersøkelser.

– Vi har flere forskjellige hypoteser, men det er såpass tidlig at krimteknikerne fremdeles jobber på stedet, sier Kalhagen rundt klokken 07.00 tirsdag morgen.

Politiet rykket ut etter flere meldinger om et høyt smell.

Søker etter SUV

Det søkes etter er en mørk SUV av merket Chevrolet Tahoe som ble sett kjørende fra stedet med en person i. Bilen hadde da litt snø på taket, ifølge politiets operasjonsleder.

– Det er mulig at den antatte gjerningspersonen har satt seg i en bil, sa operasjonsleder Stokkli til NTB. Powered by Labrador CMS