Jørgen Karterud er på vei tilbake mot comeback for Vålerenga hockey etter en stygg albueskade.

Vålerenga-profil Jørgen Karterud gjør store skadeframskritt. — Sykt positivt å være tilbake på is

I oktober fryktet Vålerenga-profil Jørgen Karterud at sesongen kunne være over grunnet en stygg albueskade. Nå kan han snart være tilbake i kamp igjen. — Jeg har håp om å være tilbake til sluttspillet, sier 28-åringen.

Publisert

— Armen bare hang og slang. Jeg er litt nede nå, sa Vålerenga-løper Jørgen Karterud til VårtOslo, etter at han røyk leddbåndet i armen på begge sider etter hjemmekampen mot Stavanger Oilers tidlig i oktober.

Eter den kampen og påfølgende operasjon, var 28-åringen langt nede, og ikke sikker på om han kunne spille hockey igjen denne sesongen.

Nå vel tre måneder senere ser det hele mye lysere ut for landslagsspilleren.

— Ligger langt foran skjema

Etter at smertene har begynt å avta og armen fungerer bedre og bedre, har Karterud den siste uka deltatt på istreningene samen med resten av laget på Jordal. Til tross for at han har hatt lite nærkontakt og generelt har måttet ta det med ro, føler iskrigerprofilen selv at det virkelig går framover.

— Legen mener at jeg er ganske langt foran skjema nå. Det er jævlig digg. Jeg følte ikke at jeg var hemmet av armen. Selv om den fortsatt ikke har nok stabilitet og er stiv, så vet jeg nå at det kommer til å fungere, sier han til TV2.

Selv om det er for tidlig å snakke om et comeback i kamp ennå, kan det være mulig at Vålerenga-fansen får se løperen tilbake i kamptroppen denne sesongen. Dette til tross for at han etter operasjonen fikk beskjed om at opptreningen av armen ville ta mellom seks og tolv måneder.

Sikter inn mot sluttspillet

Selv mener Karterud det kan være en mulighet for at han er tilbake til sluttspillet starter i mars.

— Vi har sagt at vi sikter oss inn på sluttspillet. Kanskje kan jeg spille noen kamper før det. Det er vanskelig å si helt når jeg blir klar, men nå synes jeg bare det er sykt positivt at jeg kan være med på is, sier han.

Powered by Labrador CMS