Danske Rikke Marie Madsen signerte onsdag en kontraktsforlengelse som binder henne til Vålerenga ut 2021-sesongen.
Danske Rikke Marie Madsen signerte onsdag en kontraktsforlengelse som binder henne til Vålerenga ut 2021-sesongen.

Lynvingen Rikke Marie Madsen forlenger kontrakten med Vålerenga damer

Danske Rikke Madsen blir Vålerenga-spiller en sesong til. — Jeg trives veldig godt i Oslo, sier hun.

Publisert

Danske Rikke Marie Madsen kom som et frisk pust inn på Vålerengas damelag i starten av fjorårssesongen. Hittil i år har hun vært en av lagets beste. Onsdag skrev den blide dansken under på en kontraktsforlengelse, som binder henne til østkantklubben ut 2021-sesongen.

Trives i Oslo

— Kort og godt så trives jeg veldig godt her, både på laget og i Oslo, sier Madsen til klubbens hjemmesider.

I løpet av tiden hun har vært på Valle, har dansken markert seg svært positivt med både en enorm hurtighet og duellstyrke. Hittil i år har hun vært blant lagets beste spillere og notert seg for to seriescoringer.

— Rikke er en spiller som gir energi både på og utenfor banen. Hun har vist en god utvikling siden hun kom i fjor sommer, og vi er godt fornøyde med ha vår danske venn med neste år også, sier sportssjef Eli Landsem.

Håper på seriegull

Etter en god serieåpning, ligger Vålerenga-damene på tabelltopp når en tredjedel av sesongen er ferdigspilt. Den blide dansken håper det er mulig å opprettholde formen utover i sesongen også.

— Ambisjonen er jo så klart å avslutte en sesong på toppen av tabellen, sammen med laget, understreker hun.

Og lørdag er det duket for en skikkelig prøve på gullambisjonene. Da møter Vålerenga-damene Lillestrøm til toppkamp i LSK-hallen klokken 1500. VårtOslo kommer med fyldig reportasje fra kampen.

Powered by Labrador CMS