Politibiler på parkeringsplass ved Furuset stadion etter skyting mellom biler.
En person er på sykehus med skuddskader etter skyting på en p-plass ved Furuset stadion og Ikea Furuset tirsdag kveld ved 20-tiden.

Politiet kan ha funnet Tesla som var etterlyst: En person til sykehus etter skyting på p-plass ved Furuset stadion

En person får behandling for skuddskader på sykehus etter skyting ved en p-plass på Furuset. Ved 21.30-tiden opplyser politiet at de trolig har funnet en Tesla som ble etterlyst i forbindelse med skytingen.

Publisert

Personen som er på sykehus, er ikke alvorlig skadd, opplyser politiets innsatsleder Brian Skotnes.

Utover det ønsker ikke politiet å konkretisere skadeomfanget på den skadde mannen.

Mener det er avfyrt flere skudd

— Vi bruker videoovervåking og kjennskap til det kriminelle miljøet for å lete etter eventuelle gjerningspersoner, sier innsatslederen.

— Det er for tidlig å si om det ble skutt fra begge bilene, men det fremstår som om en person har avfyrt skudd, sier Skotnes.

Teknikere jobber på stedet, og det er funnet tomhylser på området, bekrefter Skotnes.Politiet sier de har fått opplysning om at det er blitt avfyrt flere skudd.

Politimann med hund på p-plass like ved Ikea Furuset, der det skal ha blitt avfyrt flere skudd tirsdag kveld.
Politimann med hund på p-plassen like ved Ikea Furuset, der det skal ha blitt avfyrt flere skudd tirsdag kveld.

— Vi er på stedet og i kontakt med mange vitner som har ringt politiets nødtelefon. Vi er foreløpig ikke i kontakt med noen som har vært involvert i selve hendelsen, opplyser politiet.

— Tauer i Tesla som sto på p-plassen

Politiet leter etter en mørk Tesla som kan ha fått skuddskader i et dekk og ber folk melde fra dersom de har opplysninger om en slik bil.

— Vi har undersøkt en Tesla som sto i nærheten på p-plassen. Vi tror at denne kan ha vært involvert i saken. Bilen blir tauet inn for ytterligere undersøkelser, skriver politiet på Twitter klokken 21.34.

På Twitter opplyser politiet at de har opplysninger om at bilen det ble skutt mot, kjørte fra stedet. En annen bil forsvant i ukjent retning, heter det videre.

Powered by Labrador CMS