Oslo 20240520. Brann i et sykkelskur i nærheten av Manglerud skole. Brannvesenet jobber med å hindre spredning til vegetasjon og andre bygg.Foto: Jenny Nesje / NTB
Svart røyk steg opp fra brannen i et sykkelskur ved Manglerud skole 2. pinsedag.

Svart røyk fra brann i sykkelskur ved Manglerud skole: - Vitner så personer løpe fra stedet

Brannvesenet forsøkte å hindre spredning da et sykkelskur ved Manglerud skole brant mandag kveld. Politiet kan foreløpig ikke si noe om brannårsak, men en av hypotesene er at den er påsatt.

Publisert

- Vi vet per nå ikke årsaken til brannen, sa politiets operasjonsleder Guro Sandnes klokken 18.27 mandag.

Politiet opplyste også at brannvesenet på det tidspunktet jobbet med å slukke brannen.

- Sykkelskuret er i nærheten av Manglerud skole, og brannvesenet jobber med å hindre spredning til vegetasjon og andre bygg, sa operasjonslederen.

- En hypotese er at brannen er påsatt

Klokken 18.42 rapporterte brannvesenet at de hadde fått avgrenset brannen fra retningen mot Manglerud skole.

- Vitner sier at de så noen løpe fra stedet like etter eller før brannen ble oppdaget, men vi vet ikke om de kan settes i forbindelse med brannen, sier Guro Sandnes.

- Vi har ingen sikre opplysninger om brannårsak, og en av flere hypoteser er derfor at den kan være påsatt. Vi vil etterforske dette videre i tiden framover, sier operasjonslederen.

- Brannvesenet blir på stedet og etterslukker en tid framover. Vi oppretter sak og har avhørt flere vitner. Stedet vil bli sikret når etterslukkingen er utført, sier Sandnes.

Powered by Labrador CMS