Brannen som startet på takterrassen søndag kveld har etterlatt stor skade på bygningen i Grensen. Tirsdag ettermiddag meldes det at brannen skal være under kontroll. Her et bilde fra stedet mandag.

Ryker fortsatt mens rivingsarbeidet pågår i Grensen

Brannen som oppsto i Grensen i sentrum søndag, er under kontroll, opplyser brannvesenet tirsdag ettermiddag. Samtidig er det noe røykutvikling på stedet.

Publisert

– Det vil være mannskap i området ut dagen. Samtidig bedrives det også riving på stedet. Brannen er under kontroll, men det ryker litt her og der, sier vaktkommandør Roy Kristoffersen i Oslo brann- og redningsetat til NTB i 12-tiden tirsdag.

Det er satt opp sperringer ved bygget, og disse vil opprettholdes en stund til.

Foreløpig ukjent årsak

Politiet er nå ferdige på stedet. Det er for tidlig å si noe om brannårsaken, opplyser operasjonsleder Kristine Hedly i Oslo politidistrikt til NTB.

Det var i 18-tiden søndag at det begynte å brenne på takterrassen i den åtte etasjer høye kontorbygningen i Grensen. 

Startet i påbygget

Søndag kveld trodde brannmannskapene at de hadde situasjonen under kontroll, men ved 23.30-tiden mandag blusset brannen opp igjen.

Ingen kom til skade i brannen. Det bor ikke folk i bygningen, men en rekke virksomheter leier lokaler der. 

Gården som brant, Grensen 17, ble reist av livsforsikringsselskapet Norske Folk i 1899. Bygningen fikk et påbygg på toppen i 1970, og brannen startet i dette påbygget.

Powered by Labrador CMS