Oslo 20141125.Politiet er fra i dag av bevæpnet med pistol.Foto: Terje Pedersen / NTB
- Politiet ønsker å understreke at det var publikum som angrep spillerne, sier operasjonsleder Bjarne Pedersen.

Politiet om masseslagsmålet på Stovner: - Publikum angrep Klemetsrud-spillere

Politiet mener masseslagsmålet på Stovner søndag kveld skjedde i forbindelse med en fotballkamp mellom hjemmelaget og Klemetsrud. 

Publisert

Nylig snudde Norges fotballforbund (NFF) og bestemte at en såkalt høyrisikokamp mellom Klemetsrud og Holmlia likevel skal spilles på Mortensrud.

Opprinnelig mente forbundet at det var så stor fare for bråk under kampen at den måtte flyttes ut av byen. Nå blir kampen likevel spilt førstkommende helg.

- 20 publikummere angrep spillere

Søndag kveld melder politiet at det har vært et masseslagsmål som kan knyttes til en fotballkamp mellom Klemetsrud og Stovner.

- Politiet har nå fått en mer helhetlig oversikt over hendelsen på Stovner, skriver operasjonsleder Bjarne Pedersen i en melding til media.

- I forbindelse med en avblåsning på slutten av kampen, gikk cirka 20 publikummere til angrep på spillere fra Klemetsrud. 

- En spiller er lettere skadet, men har ikke behov for noe helsehjelp, opplyser Pedersen. 

- Gjerningspersoner forsvant

Masseslagsmålet førte til storutrykning for politiet. Men da patruljene kom frem til Stovner opplyser politiet at gjerningspersonene hadde forsvunnet fra stedet.

- Politiet ønsker å understreke at det var publikum som angrep spillerne, og at dette ikke var et slagsmål mellom spillere, sier Pedersen.

- Politiet har opprettet sak, og vil gjennomføre ulike etterforskningsskritt i ettertid, legger operasjonslederen til.

Powered by Labrador CMS