Flere av de fire i bilen fikk hard medfart under bilulykken på E6 ved Furuset sent mandag kveld. Samtlige ble kjørt til legevakt.
Flere av de fire i bilen fikk hard medfart under bilulykken på E6 ved Furuset sent mandag kveld. Samtlige ble kjørt til legevakt.

Person brakk nesa og to blødde fra ansiktet etter bilulykke

Det var fire personer i bilen som fikk vannplaning på E6 sent mandag kveld. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med et filskift.

Publisert

Nødetatene rykket ut til E6 inngående ved Furuset der det hadde vært en trafikkulykke med en bil like etter klokken 23.30. 

Bilen var ikke kjørbar og måtte berges, men det påvirket likevel ikke trafikken på stedet nevneverdig, meldte politiet ved midnatt da bilen sto på venstre vegskulder og trafikken gikk rolig forbi stedet. 

Filskift og vannplaning

Det ble først meldt at én person blødde fra ansiktet i bilen med fire personer, og at singelulykken skjedde i forbindelse med et filskift. 

En snau time senere opplyste politiet at det muligens var vannplaning som hadde forårsaket ulykken. 

Alle kjørt til legevakt

Nødetatene var da ferdige på stedet, og veien var åpen for fri ferdsel, mens de fire i bilen ble kjørt til legevakt for behandling.

«En av de fire har mulig brukket nese, mens to blør fra sår i ansiktet. Politiet etterforsker ulykken», opplyste politiet i sin seneste oppdatering.

Powered by Labrador CMS