DEBATT

— Fuckings stirr deg i speilet om du har backa Black Lives Matters fra Norge og ikke backer Sumaya 100 prosent, sier artikkelforfatter Leonardo Mauseth Woll.
— Fuckings stirr deg i speilet om du har backa Black Lives Matters fra Norge og ikke backer Sumaya 100 prosent, sier artikkelforfatter Leonardo Mauseth Woll.

- Det var jævlig kult å backe Black Lives Matters. Men hva gjør du når onkel-Atle er rasistisk i hverdagen her hjemme...?

— Ser ikke folk ironien i at så mange skal tenke på hvordan det er for han? Hvor viktig det er å påpeke at han ikke er rasist. Hvordan dette ikke er representabelt for hvem han er. Hvordan det er viktig å ivareta han?! Det er jo Atle Antonsen. Symbol på tryggheten sjøl. Faen, mr. Kongen Befaler... Mr. "Blått blod"? Hvordan inni hælvete kobler ikke folk at dette er Norges versjon av "Blue Lives Matter?"

Publisert

Det finnes en simpel løsning her, Atle:

"Fuck, sånn her er det jo helt forkastelig at jeg kan være ass. Faen, jeg gjorde en dame på halvparten av størrelsen og halvparten av alder'n min pissredd basert på hudfargen hennes jo. Faen, det er såååå fuuucked up".

Tenk at jeg i tillegg er kompis med en lightskin, og kan være såååå fuckings racist med en darkskin når jeg har rusa meg på alkohol?! Faen, sånn her er kanskje mange andre hvite menn som pusher femti også.

— Den hendelsen der? Er det det du sier ikke rasisme?!

Faen, kanskje jeg skal switche up som faen og eie denne så alle de unge mørke folka jeg digger slipper føle seg så fuckings ekskludert i det samfunnet jeg er en hjørnestein i?"

Leste posten til Sumaya Jirde Ali nå og tenkte hva faen, er det det heeer folk snakker om at ikke er rasistisk?! Get the fuck out of here ...Den hendelsen her? Dette er ikke rasisme?! Faen, les hvordan hun unge dama her opplevde det a?!

Fuckings stirr deg i speilet om du har backa Black Lives Matters fra Norge og ikke backer Sumaya 100 prosent i den her. Hun har for faen spilt med helt åpne kort, og til og med prøvd å se andre veien og prøvd å nærme seg han?! I en såå fucked up situasjon?!

Really? Hun overreagerer?! Really?! Skal vi ærlig forvente eeenda mer enn dette fra en ung, svart person, som utsettes for noe så ukomfortabelt på bakgrunn av hvordan hun ble seende ut fra fødsel?

— Applauder en ung kvinne som tør å si ifra!

Ikke fuckings meld blue lives matter-shit om du følte og stod bak black lives matter-movementen. Applauder en ung kvinne som tør å speak up, for faen!

Er det virkelig hvordan hun burde/skulle/kunne vi skal snakke om? Eller skal vi snakke om at dette er et problem som noen endelig tør å ta til overflaten? Og fuckings applaudere at det tilfeldigvis er en drittøff ung svart dame som har turt å si ifra?!

Om det er noen som trenger mine og dine tanker, medfølelse og backing er det for faen alle som opplever dette vi dessverre ikke får høre fra.

Og at vi står bak alle som tør å si ifra, så flere av våre unge tør å stå opp for seg selv når folk hater på dem for noe de ikke kan noe for!

Powered by Labrador CMS