Bevæpnet politi er på plass etter at en person skal være skutt inne i en leilighet i Christian Michelsens gate ved Carl Berner.

Mann i 40-årene skutt i leilighet i Christian Michelsen gate. Utløste bevæpnet politiaksjon

Politiet har ved 17-tiden anholdt flere personer som har vært i nærheten av skytingen i en leilighet i Christian Michelsens gate mellom Carl Berner og Torshov. En mann i 40-årene ble skadd og er fraktet til sykehus.

Publisert

— Aksjonen fortsetter likevel i full styrke, og vi undersøker aktuelle adresser, sier operasjonsleder André Kråkenes i Oslo politidistrikt til NTB.

Bevæpnet politi, blant annet fra beredskapstroppen, jakter etter det som angivelig skal være flere gjerningspersoner etter at en mann ble skutt i Christian Michelsens gate ved Carl Berners plass.

Skadd mann i 40-årene kjørt til sykehus

— Vi er på jakt etter to til tre personer, sier Kråkenes.

Flere patruljer og bevæpnet politi jakter flere personer etter skytingen ved Carl Berner.

— En skadd mann i midten av 40-årene er kjørt til sykehus med ambulanse, men vi vet ennå ikke mer om verken skadeomfang eller bakgrunn for skytingen, sier Kråkenes til NTB.

Oslo-politiet meldte om hendelsen like før klokka 16.30 tirsdag.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS