En mannlig ansatt ved en aktivitetsskole må i neste uke møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha snikfotografert gutter i dusjen i en svømmehall.

Ansatt i aktivitetsskolen i Oslo tiltalt for å ha snikfotografert barn i dusjen

En mannlig ansatt ved en aktivitetsskole i Oslo er tiltalt for å ha fotografert barneskoleelever i dusjen i en svømmehall, og for nettovergrep mot en gutt.

Publisert

Ifølge tiltalen tok mannen i 30-årene ved minst 17 anledninger mellom oktober 2017 og oktober 2019 til sammen rundt 100 bilder av gutter i barneskolealder i dusjen og garderoben på en svømmehall. Guttene var helt eller delvis avkledd da han tok bilde av dem.

Mannen var i svømmehallen med barna i forbindelse med svømmeopplæring gjennom aktivitetsskolen der han var ansatt.

Utnyttet gutt via Snapchat

Han er også tiltalt for å ha fått en gutt i 14-årsalderen til å kle av seg foran kamera og utføre seksuelle handlinger på seg selv via Snapchat eller andre apper.

I tillegg skal mannen ha delt minst 1.400 bilder eller videofilmer som seksualiserer barn, på nettet. Politiet har ifølge tiltalen funnet minst 10.600 unike mediefiler som seksualiserer barn, på mannens lagringsenheter og skytjenester.

Det er satt av tre dager til rettssaken, som starter i Oslo tingrett 11. november.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS