Brannbil og bergingsbil på vei til Ullern via Majorstuen etter ulykke på Ring 3 tirsdag ettermiddag.

Flere påkjørsler bakfra tirsdag ettermiddag

Nødetatene måtte rykke ut til Ring 3 flere ganger i løpet av tirsdagsettermiddagen.

Publisert

Det var i østgående retning ved Smestad en ulykke med tre involverte biler, ifølge Oslo politidistrikt, som meldte om ulykken like etter klokken 15.00. 

De meldte videre at det trolig ikke er snakk om alvorlig personskade, men ulykken medførte store utfordringer med trafikkavviklingen idet bergingsbilen var på vei. Ifølge Vegtrafikksentralen øst var det saktegående kø på strekningen.

Klokken 15.41 opplyste politiet at veien igjen var åpen, og at en person ble kjørt til sykehus for sjekk.

To påkjørsler bakfra

Det hele dreide seg om en påkjørsel bakfra, og politiet opplyste at det ble tatt beslag i førerkortet til sjåføren som forårsaket ulykken.

Kun få minutter etter at veien var åpnet igjen, kunne politiet klokken 15.45 melde om en ny ulykke på Ring 3, ved Ullern i østgående felt, også denne gangen som følge av påkjørsel bakfra.

Smerter i nakken

– Ut fra meldingen er det trolig ikke alvorlig personskade på stedet, opplyste operasjonsleder Vidar Pedersen da nødetater og bergingsbil var da på vei til stedet.

Ifølge 110-sentralen var det lite materielle skader, men en person hadde noe smerter i nakken.

Andre på kort tid på Smestad

Politiets operasjonsleder kunne i en oppdatering fortelle at påkjørselen bakfra involverte tre biler og førte til førerkortbeslag.

I 14.30-tiden var det for øvrig ytterligere et sammenstøt på Smestad, da mellom en bilist og en syklist. Her ble det opprettet sak mot bilisten for vikepliktsbrudd.

Røyk fra buss

110-sentralen måtte for øvrig rykke ut til krysset mellom Kongsveien og Ekebergveien da det ble meldt om røyk fra en buss. 

Alle om bord på bussen, måtte ut av bussen, men det ble imidlertid raskt klart at det ikke dreide seg om neon brann, men en slange som hadde hoppet av, og 110-sentralen beskriver det hele som udramatisk.

Powered by Labrador CMS