Politiet rykket til Ekebergsletta etter meldingen om slagsmål mellom 40-50 ungdommer. En rekke gjenstander ble beslaglagt.

Masseslagsmål på Ekeberg: Beslagla knokejern, hammer, luftpistol og jernstang

Politiet har gjort en lang rekke beslag etter et masseslagsmål på Ekeberg i Oslo tirsdag. De sier at slagsmålet ikke er knyttet til Norway Cup.

Publisert

Cupen foregår i disse dager på Ekebergsletta i Oslo.

Fungerende enhetsleder Sigve Bolstad i enhet Øst sier til VG at politiet har gjort en rekke våpenbeslag etter slåsskampen.

– Vi har tatt beslag i luftpistol, hammer, knokejern, jernstang og mobiltelefoner, sier Bolstad.

40–50 personer barket sammen på Ekeberg. I etterkant har politiet snakket med 15 personer, alle under kriminell lavalder.

– Vi har vært i dialog med foreldrene. De kom til Ekeberg, så tok vi en samtale inne på en skole her. I tillegg er barnevernsvakten kontaktet. Nå blir det gjennomført bekymringsmeldinger og samtaler i etterkant, sier Bolstad til VG.

– Av de omkring 50 som var der, så var 13 involvert i selve slåssingen. To 13-åringer ble skadd, en gutt er mistenkt for oppbevaring av luftpistolen mens ti andre har deltatt i slåsskampen, sier fungerende enhetsleder Sigve Bolstad hos politiet i Oslo til Dagbladet.

Hendelsen er altså ikke knyttet opp mot Norway Cup. Bolstad sier det kan være en tilfeldighet at masseslagsmålet fant sted akkurat her.

Powered by Labrador CMS