Annonse

Kryptovaluta 2024 - Nye krypto å se opp for i år!

Kryptomarkedet har steget jevnt og trutt det siste året.

Bitcoin og Ethereum, de største kryptovalutaene målt i markedsverdi, er opp med henholdsvis 87 og 47 prosent sammenlignet med samme tid i fjor. 

Det er imidlertid ikke BTC og ETH som har skapt mest interesse hos ivrige kryptokjøpere. Blant dem er det mer interessant å undersøke nye krypto med høy oppside. Er også du nysjerrig på nye krypto i 2024? Her forklarer vi hvorfor du bør vurdere slike kryptovaluta. Vi skal i tillegg se på hvilke krypto som pekes ut som de mest spennende for året. 

Ikke gå glipp av nye krypto i 2024 

De fleste av oss opplever det nok som tryggest å kjøpe Bitcoin eller Ethereum når man først skal investere i kryptovaluta i 2024. Blant de mest kyndige derimot, er situasjonen en helt annen. De leter nemlig etter nye krypto. Grunnen er enkel: Slike krypto har langt større oppside enn markedsgigantene. 

Tenk deg en investering i Bitcoin. Målt i dagens kurs koster én BTC hele 430,000 kroner. Dette er ikke bare en spinnvill sum, men det hemmer også avkastningspotensialet vesentlig. Bitcoin må altså stige til astronomiske høyder for at det skal gi en merkbar avkastning. Mange argumenterer derfor for at det kan være for sent å kjøpe Bitcoin. 

Vender man blikket mot nye krypto i stedet, vil man raskt se at prisen er langt lavere. Ofte har de en pris godt under 1 dollar. Dette gjør dem ikke bare til rimeligere investeringer, de trenger heller ikke stige mye før avkastningen blir av det betydelige slaget. 

Når det er sagt, er det ikke like enkelt å finne de nye krypto-rakettene i 2024. Under har vi derfor plukket ut tre alternativer som kan være verdt å sjekke ut i år.

Beste kryptovaluta for øyeblikket 

  1. SpongeV2: Pekt ut som årets heteste meme-kryptovaluta i 2024. Sponge V2 er inspirert av tegneserien SvampeBob, og det er den nye versjonen til krypto-sensasjonen $SPONGE. Krypto-tokenet skal noteres på kryptobørsene Binance og OKX, noe som gir gode forutsetninger for fremtidig prisvekst.

  2. Bitcoin Minetrix: Revolusjonerende Bitcoin Mining-prosjekt som har hentet inn om lag 100 millioner dollar gjennom investeringer.

  3. eTuktuk: Et AI-drevet økosystem for transportsystemer. eTuktuk har blitt omtalt på nettsidene til Bloomberg og Nasdaq. Over 500,000 dollar er blitt investert i prosjektet.

Sponge V2 - 2024s mest spennende meme-kryptovaluta 

Sponge V2 er den nye versjonen til den mer velkjente meme-mynten $SPONGE. $SPONGE skapte sjokkbølger tilbake i midten av 2023, som følge av en prisvekst markedet sjeldent hadde sett maken til. 

Nå er forventningene at det er Spong V2 som står for tur. Takket være den morsomme tilnærmingen, den gunstige staking-løsningen samt den lave prisen - prisen er satt til kun 0,000025 dollar - har Sponge V2 blitt anerkjent som en spennende krypto i 2024. 

Sponge V2 er, som du sikkert ser, inspirert av den verdenskjente tegneserien SvampeBob Firkant. Akkurat dette er nok en viktig årsak til den høye interessen for denne meme-mynten. 

Bitcoin Minetrix - Innovativt mining-prosjekt 

Grunnen til at Bitcoin Minetrix er en kryptovaluta å følge med på i 2024, handler enkelt og greit om at de har skapt et nytt og potensielt banebrytende konsept kalt “stake-to-mine”. Kort sagt innebærer dette at man kan stake Bitcoin Minetrixs kryptovaluta BTCMTX i bytte mot at de miner bitcoins på dine vegne. 

Hensikten med dette er å gjøre mining tilgjengelig for alle. Forretningsmodellene har utvilsomt fanget mye interesse. Frem til i skrivende stund har deres pågående forhåndssalg hentet inn nær 10 millioner dollar, tilsvarende over 100 millioner kroner, gjennom investeringer. 

Bitcoin Minetrix har dessuten fått mye anerkjennelse av diverse krypto-nettsider. Prosjektet får også gode skussmål av enkelte eksperter, som tror stake-to-mine-konseptet vil bli populært nå som Bitcoin Halving står for tur. Dette er absolutt en mynt å sjekke ut i år.

eTuktuk - Revolusjonerer fremtidens transportløsninger 

Siste pallplass over kryptovaluta å følge med på i 2024 går til eTuktuk. Raskt oppsummert er eTuktuk et krypto-prosjekt som tar sikte på å revolusjonere transportinfrastrukturen i utviklingsland. Dette gjennom en AI-basert blokkjedløsning, som skal bidra til bærekraftige transportløsninger. eTuktuk bygger også de selv kaller for “fremtidens ladeinfrastruktur”. 

Videre har eTuktuk etablert partnerskap med flere velkjente merkevarer, noe som er imponerende tatt prosjektets korte levetid i betraktning. I tillegg har nettsider som Nasdaq og Bloomberg omtalt seg om kryptoprosjektet. 

Sistnevnte er noe mange har bitt seg merke i, noe som har resultert i stor kjøpevillighet. Til nå har prosjektet hentet inn over 500,000 dollar gjennom investeringer. Én eTuktuk-kryptovaluta tilsvarer for øvrig 0,026 dollar i skrivende stund.

Hvorfor opplever disse kryptovalutaene så høy etterspørsel? 

Å forklare den faktiske årsaken til at ovennevnte kryptovaluta opplever høy etterspørsel nå i 2024, er vanskelig. Likevel ser vi noen klare kjennetegn man ikke bør kimse av.

Gjennomgangsmelodien hos populære kryptovaluta er at de er morsomme, er sentrert rundt en meme eller en trend, eller at de introduserer noe nytt og unikt. Mye omtale er et annet punkt. Både eTuktuk, Bitcoin Minetrix og Spong V2 tikker av enten en eller flere av disse boksene.

Derfor er det neppe en tilfeldighet at disse tre omtales som de mest spennende kryptovalutaene i 2024. Et kjøp kan resultere i god avkastning, men dette er heller ikke garantert. Bruk derfor kun penger du kan ta deg råd til å tape. 

Powered by Labrador CMS