Hele laget samt øvrige ansatte i Vålerenga ble idag permittert. Foto: André Kjernsli

Vålerenga ishockey permitterer alle spillere og ansatte

Etter at korona-viruset satte en effektiv stopper for resten av ishockeysesongen, har flere klubber i GET-ligaen uttrykt bekymring. Nå permitterer årets bronsemedaljevinner i serien alle.

Publisert

Markedssjefen i Vålerenga Ishockey, Glenn Jensen, sendte i ettermiddag ut en epost til samarbeidspartnere og media.

— Vålerenga Ishockey har nå dessverre måttet gå til drastiske tiltak i en vanskelig situasjon, og har permittert alle spillere og ansatte. Grunnet koronaviruset som nå berører så mange av oss ble årets sluttspill avlyst, og dermed forsvant også inntektsgrunnlaget for klubben, skriver Jensen i eposten.

Les også: Oslopolitiet med ny rapport: Muslimer og homofile mest utsatt for økt hatkriminalitet

Skrinlegger avslutningstur

— Vi ønsker å takke alle våre samarbeidspartnere for årets sesong, der vi klarte vårt mål om medalje i seriespillet. Sluttspillet fikk vi dessverre ikke gjennomført, men vi hadde god tro på laget og følte vi var kapable til å utfordre forehåndsfavorittene i kampen om «Bøtta».

— Selv om vi nå er inne i en tøff periode, så ser vi fremover, og sammen skal vi neste sesong skape nye inspirerende og stolte øyeblikk da vi endelig skal flytte hjem igjen til Norges flotteste arena Jordal Amfi, skiver markedssjefen i Vålerenga Ishockey.

Les også: - Ingen ansatte i Oslo kommune permitteres

— Helsa kommer først

Samtidig så avlyser Vålerenga også avslutningsturen med Color Line for samarbeidspartnere som var planlagt 22. april til 24. april.

— Spredningen av koronaviruset får store følger for samfunnet, toppidretten er intet unntak. Inntektsgrunnlaget vårt er inntil videre borte, da ser vi ingen annen løsning, sier Glenn Jensen til VårtOslo.

— Ta vare på hverandre, nå er det viktig at helsa kommer først, asvlutter markedssjefen.

Powered by Labrador CMS