Europris-medarbeidere. Mustafa Abdel-Hameed, Safian Ahmad, Julija Bane, Bashar Alhammoudi. Foran butikksjef Habib Alhabib til venstre) og Mark Joseph Mercado.
Europris-medarbeiderne er klare til å åpne en utvidet Eurpris-butikk i Gunerius-senteret tirsdag. Bak fra venstre: Mustafa Abdel-Hameed, Safian Ahmad, Julija Bane, Bashar Alhammoudi. Foran butikksjef Habib Alhabib (til venstre) og Mark Joseph Mercado.

Sterk vekst for Gunerius. Satser videre på billigkjede

I dag gjenåpner Gunerius-senteret en kraftig utvidet Europris-butikk, etter to ukers ombygging.

Publisert

Gunerius-senteret har opplevd en ti prosents økning i både omsetning og kunder det siste året. Senteret har i alt 35 butikker og i rundt 60.000 kunder i uken.

– Noe av suksessen skyldes at vi ligger midt i hjertet av Oslo og har populære butikker som er både gode og prisgunstige, sier senterleder Hilde Frantzen.

Senterlederen fra Thon-systemet forteller at senteret har en veldig variert kundegruppe.

– Gleder meg veldig

Blant butikkene på senteret er Europris. De har opplevd en kraftig omsetningsøkning siden Olav Thon klippet snoren i 2019.

I morgen gjenåpnes butikken med vesentlig større salgsareal, i alt ca 180 kvadratmeter, etter to ukers ombygging.

Habib Alhabib
Butikksjef i Europris City Gunerius, Habib Alhabib, åpner en utvidet butikk på Gunerius.

– Jeg gleder meg veldig til åpningen, sier butikksjef Habib Alhabib. Tirsdag blir det kaffe, kaker og åpningstilbud, ifølge en pressemelding.

Europris-kjeden selger alt fra dagligvarer til jernvarer og dyrefor. Kjeden har over 3000 medarbeidere og omsatte i 2022 for 8,6 milliarder kroner.

Powered by Labrador CMS