Politiets nettpatrulje i Oslo, Asker og Bærum, her representert ved Elida og Julie, inviterer til digitalt foreldremøte denne uken.
Politiets nettpatrulje i Oslo, Asker og Bærum, her representert ved Elida og Julie, inviterer til digitalt foreldremøte denne uken.

Oslo-politiet inviterer til foreldremøte – med ett tydelig fokus

Førstkommende onsdag inviterer Oslo-politiet til digitalt foreldremøte. Med på laget har de en lokal ruskonsulent.

Publisert

Det er i sine egne kanaler i sosiale medier Oslo-politiet opplyser at de onsdag 22. november klokken 19.00 inviterer til foreldremøte på nett. 

Dette skjer i Nettpatruljen i Oslo, Asker og Bærums regi. 

«Vi skal fortelle om det vi ser på sosiale medier, samt informere om trender og fenomener knyttet til rus på sosiale medier», informerer politiet om det nært forestående arrangementet. 

Ruskonsulent Erlend Breck Helland fra bydel Nordre Aker skal under dette møtet fortelle om hvordan ungdom ser på rus samt typiske tegn man kan se etter. I tillegg vil han dele tips til hvordan man kan snakke med ungdom om rus.

«Dette er et digitalt foreldremøte, men ungdommen er også velkommen til å følge med, eventuelt sammen med sine foresatte. Dere der hjemme kan stille oss spørsmål underveis i møtet», oppsummerer Oslo-politiet videre om det digitale møtet.

Powered by Labrador CMS