Krigsskolen ligger i Linderud leir i Utfartsveien.  Foto: Forsvaret
Krigsskolen ligger i Linderud leir i Utfartsveien.

Søker etter nok en siktet etter å ha pågrepet mann i 20-årene for skyting på Linderud

Den siktede som fremstilles for varetektsfengsling er kjent for politiet fra før. Politiet har også siktet en annen person som de er i aktivt søk etter etter søndagens skyting.

Publisert

Oslo-politiet opplyser i en pressemelding tirsdag formiddag at samlet etterforskning mandag kveld førte til at en mann i 20-årene ble pågrepet etter skytingen på Linderud. 

Det var søndag kveld politiet meldte at de etter funn av tomhylser og ammunisjon på stedet etterforsket en skytehendelse. 

Forenelig med skuddskader

Hendelsen skal ha skjedd ved Krigsskolen på Linderud leir, ifølge politiet, som understreket at det hele ikke ble etterforsket i sammenheng med Krigsskolen eller personell tilknyttet krigsskolen. 

En mann i 20-årene ble identifisert som fornærmet med skader som er forenelige med skuddskader, opplyste politiet mandag kveld. Han er ikke livstruende skadd og har foreløpig ikke fått oppnevnt bistandsadvokat.

Søker etter annen siktet person

Den pågrepne og siktede mannen er kjent for politiet fra før. 

I utgangspunktet skulle han fremstilles for fengsling i løpet av dagen, men fengslingsmøtet er meldt utsatt til onsdag.

Ytterligere en person er siktet i saken. Politiet søker aktivt etter den andre siktede.

Politiet opplyser videre at de etterforsker bredt og at blant annet avhør av fornærmede og siktede i saken samt gjennomgang av tekniske beslag og vitneavhør blir sentralt i den videre etterforskningen, som fortsatt er i startfasen.



Powered by Labrador CMS