Politiet etterforsker skytehendelse: – Jobber med å avklare hvem som har vært involvert

Det er gjort funn av tomhylser og ammunisjon på stedet.

Publisert

– Politiet kan bekrefte at vi etterforsker en skytehendelse på Linderud i natt etter funn av tomhylser og ammunisjon på stedet, opplyser operasjonsleder Tor Kr. Grøttum i Oslo politidistrikt i en melding til pressen like etter klokken 20.00 søndag kveld.

– Vi gjør diverse undersøkelser på åstedet og jobber med å avklare hvem som har vært involvert og om det har sammenheng med andre hendelser, legger operasjonslederen til.

Har gjort beslag

– Vi har gjort beslag i videomateriale som gir oss informasjon, som blant annet kan si oss noe om tidspunkt, sier operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter til VG.

Det er mistanke om at det har skjedd noe kriminelt, men omfanget er usikkert, ifølge operasjonslederen, som forteller at kriminalteknikere er på stedet og gjør søk i nærområdet.

– Settes ikke i sammenheng

Hendelsen skal ha skjedd ved Krigsskolen på Linderud leir, ifølge politiet.

– Hendelsen som etterforskes settes ikke i sammenheng med Krigsskolen eller personell tilknyttet krigsskolen. Funnsted og området politiet gjør undersøkelser, ligger utenfor Krigsskolens område / militært område, understreker Nysæter i en oppdatering.

Idet klokken nærmet seg 22.30 søndag kveld meldte politiet at de var ferdige med undersøkelsene på Linderud. 

– Jobbes videre i etterforskningssporet

Det var da ingen operative tiltak eller nye opplysninger å meddele fra politiets hold, ifølge operasjonsleder. 

– Det jobbes videre med saken i etterforskningssporet utover kvelden, opplyser Nysæter.



Powered by Labrador CMS