Ut september varer Ikeas avtale med buss-selskapene, og den 30. september blir siste tur med Ikea-bussen i Oslo.

Ikea legger ned gratisbussen

Gratisbussene som har gått fra Oslo sentrum til varehusene på Furuset og Slependen gjør sin siste reis i slutten av september. Ikea har besluttet å legge dem ned.

Publisert

– De siste årene har vi sett at færre kunder benytter seg av buss-tilbudet, i takt med at stadig flere velger å besøke oss digitalt. Vi har også fått på plass bedre leveringstjeneste som gjør at kundene våre kan få levert varer hjem på døren både raskere og billigere, forklarer Beate Hagen, som er Market Area Manager i Ikea Norge, om beslutningen i en pressemelding.

Nedleggelsen omfatter også tilbudet i Bergen. Ikeas avtale med buss-selskapene varer ut inneværende måned, og den 30. september blir siste anledning til å ta Ikea-bussen i Oslo med Ikea-varehusene på Furuset og Slependen som start- og stoppsted.

– Beklager ulemper

– Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre og forsikrer at vi også i fremtiden skal fokusere på å levere enestående kundeopplevelser. Mens vi tar farvel med Ikea-bussen, ser vi frem til å introdusere nye og innovative måter å møte kundenes behov på, fortsetter Hagen. 

Hun påpeker at kollektivtilbudet i områdene har blitt langt bedre siden Ikea først startet opp sitt busstilbud og håper i så måte at kundene som benytter Ikea-bussen skal være godt ivaretatt.

– Vi er derfor trygge på at kunder som ikke har eget kjøretøy, likevel vil ha gode transportalternativer, legger hun til.

Inntar Majorstuen

– I tillegg har Ikea åpnet en rekke nye butikk-konsepter for å møte kundene våre enda nærmere der de er. Det gjør at behovet for fysisk transport til og fra varehusene er redusert, påpeker Hagen videre.

I løpet av høsten åpner blant annet Ikea et planleggings- og bestillingspunkt i den tradisjonsrike VinkelgårdenMajorstuen.

Powered by Labrador CMS