Fiks & Få-arrangementene er spesielt myntet på ungdom som ønsker å eie eget utstyr, og som ønsker å lære å holde det ved like.

Nå deler utstyrssentralene ut sportutstyr. Bua lærer deg også å fikse og reparere selv

I løpet av året har utlånsbodene til Bua samlet inn pent brukt sports- og fritidsutstyr. Nå arrangeres det utdelinger i form av Fiks & Få i flere bydeler.

Publisert

Tirsdag 18. oktober arrangerer Bua Furuset sitt Fiks & Få arrangement. Arrangementet er blant annet ment for ungdom som ønsker å eie eget utstyr, og som ønsker å lære å holde det ved like, skriver Bua i en pressemelding.

— Så lang erfarer vi at barnefamilier er spesielt interessert, sier prosjektleder Sissel Weng i Bua.

Les også: Utlånssentralene BUA får ti millioner ekstra fra revidert nasjonalbudsjett. – Nå ble jeg kjempeglad

Mange ukrainske flyktninger fikk utstyr

Tirsdag sto en lang kø av forventningsfulle utenfor Bua Bjerke før dørene åpnet klokka 16. Sissel forteller at hun ble spesielt glad for at så mange ukrainske flyktninger hadde funnet veien. Ski, skøyter, sykler og fotballer var blant det som fikk nye, takknemlige eiere.

— Vi hadde dessverre ikke nok til at alle fikk alt de ønske seg. Men vi fikk informert om at de hele året kan låne gratis utstyr til sport, lek og friluftsliv på BUA. Dette var nytt for de fleste, sier prosjektlederen.

Her er det Fiks & Få framover

Neste arrangement er på BUA Furuset, tirsdag 18. oktober fra klokka 18 til 20. BUA Løkka arrangerer Fiks & Rep, hvor man kan komme og få fikset og reparert utstyret sitt hver onsdag fra klokka 15 til 17 ut november.

Det er begrenset med utstyr, så Bua anbefaler folk å melde seg på via Facebook hos de Bua-ordningene som har påmelding.

Powered by Labrador CMS