Lillestrøm 20240123. Politimester Cecilie Lillaas-Skari (t.v) og leder for Geografisk driftsenhet Romerike politiinspektør Terje Didriksen møter pressen i forbindelse med drapsetterforskningen i Nes, pressemøte er på politihuset i Lillestrøm. Fire personer er bekreftet døde i en bolig i Skogbygda på Nes på Romerike tirsdag.Foto: Fredrik Varfjell / NTB
Politimester Cecilie Lillaas-Skari i Øst politidistrikt (t.v) og politiinspektør Terje Didriksen møtte pressen i forbindelse med drapsetterforskningen i Nes.

Drapssaken i Nes: En av de drepte ansatt i politiet. Nå overtar Oslo-politiet etterforskningen

En av de fire drepte i Nes jobbet i Øst politidistrikt. Etterforskningen av drapssaken vil derfor bli flyttet til Oslo politidistrikt. Den antatte gjerningspersonen er en godt voksen mann, ifølge Oslo-politiet.

Publisert

Politiet mistenker drap og selvdrap i Nes etter at fire personer ble funnet døde i et hus.

– Det er vår antakelse at gjerningsmannen har tatt sitt eget liv, sier politimester Cecilie Lillaas-Skar i Øst politidistrikt til Aftenposten.

- Ingen antatt partnerrelasjon

Den antatte gjerningspersonen er en godt voksen mann, ifølge Oslo-politiet.

- Det er ingen partnerrelasjon mellom den antatte gjerningsmannen og ofrene, sier politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt til NTB.

Til VG sier hun at det per nå ikke er grunn til å mistenke at andre var involvert.

Politiets innsatsleder opplyste om drapsetterforskningen på et pressetreff tirsdag ettermiddag.

– Vi rykket ut til en melding om en alvorlig hendelse. Boligen vi kom fram til, var røykfylt. Der har vi hentet ut fire personer, de er bekreftet døde, sier politiets innsatsleder Magnus Hovelsrud Andresen.

Powered by Labrador CMS