Brannvesenet fikk stengt ventilen og stoppet lekkasjen som skal ha oppstått som følge av et skadet vannrør. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning.
Brannvesenet fikk stengt ventilen og stoppet lekkasjen som skal ha oppstått som følge av et skadet vannrør. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning.

Flere forretninger rammet av større vannlekkasje i Stortingsgata

Etter en omfattende vannlekkasje over to etasjer torsdag kveld, skal flere forretninger være skadelidende.

Publisert

Like før midnatt meldte Oslo-politiet at de var i Stortingsgata i forbindelse med en alarm som ulte og gikk. Brannvesenet var også på stedet og kunne ikke utelukke at det var en brannvarsler. Meldingen kom inn til politiet klokken 23.36.

Det hele viste seg imidlertid å skyldes en omfattende vannlekkasje. Nødetatene avdekket mye vann i en forretning der vannet så ut til å komme fra etasjen over. 

Over to etasjer

Etter hvert kunne politiet konstatere at flere lokaler og forretninger var berørt. De forsøkte videre å komme i kontakt med forretningseiere av lokalene for å få begrenset skadene.

– Lekkasjen skal være over to etasjer, og omfanget kan være større når de skadelidende får oversikt over omfanget. Vi har fått kontakt med blant annet eier/daglig leder av en pianoforretning, som holder til i berørte lokaler, opplyste operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt idet klokken nærmet seg to natt til fredag.

– Vi oppretter sak

Ifølge operasjonslederen, skulle det være snakk om «en del vann i noen av lokalene». Brannvesenet fikk stengt ventilen og stoppet lekkasjen som skal ha oppstått som følge av et skadet vannrør. Vaktselskapet kom også til stedet.

– Vi oppretter sak på lekkasjen for å undersøke hva som var årsaken. Politiet er ferdige på stedet, men brannvesenet er igjen ennå, sa Sandnes.

Powered by Labrador CMS