Fire menn ble fredag og lørdag varetektsfengselet  i Oslo tingrett siktet for grov vold mot en 22-åring. 
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Fire menn ble fredag og lørdag varetektsfengselet i Oslo tingrett siktet for grov vold mot en 22-åring. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Fire personer siktet for å ha bortført og mishandlet 22-åring på Grønland

Før helgen ble fire menn varetektsfengslet for å stå bak grove voldshandlinger mot en 22 år gammel mann på Grønland. Ingen av de siktede erkjenner straffeskyld.

Publisert

De fire mennene er siktet for å ha lurt en 22 år gammel mann inn i en leilighet på Grønland og utsatt ham for massiv og krenkende vold. Fredag og lørdag ble gjerningsmennene varetektsfengslet i Oslo tingrett. Tre av dem i fire uker, mens den siste holdes fengslet i én uke.  Alle fire er tidligere kjenninger av politiet, ifølge TV 2.

Utsatt for stygg og massiv vold

22-åringen skal ha blitt lurt med inn i leiligheten og blitt holdt der mot sin vilje i rundt ett døgn. Under oppholdet skal den unge mannen ha blitt utsatt for brutal og krenkende vold.

– Det dreier seg om massiv vold. Det er stygt, sier politiadvokat Andreas Meeg-Bentzen til TV 2.

Politiet tror at det kan komme flere pågripelser i saken. De holder også muligheten åpen for at siktelsen kan bli utvidet. Ifølge TV 2 undersøkes det om saken har bakgrunn i konflikter om narkotikamarkeder i Oslo.

Ifølge de siktedes forsvarere erkjenner ingen av dem straffeskyld.

Powered by Labrador CMS