Andrew Nielsen er ferdigspilt i VIF-drakten.

Har spilt sin siste kamp i blå drakt – forlater Oslo på dagen

Den canadiske backen Andrew Nielsen (27) er fristilt fra kontrakten med Vålerenga og fortsetter ishockeykarrieren utenlands.

Publisert

Det opplyser Vålerenga Ishockey på eget nettsted. Andrew Nielsen forsvinner som følge av at Mark Auk, som han ble hentet inn som erstatter for, er på vei tilbake etter en operasjon.

Nielsen har allerede signert for den slovakiske toppklubben Banska Bystrica og forlater Oslo mandag kveld, ifølge klubben.

– Vi er da tilbake på den opprinnelige back-oppsetningen vi hadde før sesongstart, og som vi fortsatt mener er best i EHL (eliteserien). Vi er opptatt av å holde oss innenfor budsjettrammene, samtidig som vi ønsker å ha plass til å utvikle våre egne spillere, sier Vålerenga-sportssjef Anders Myrvold

– Summen av dette gjorde at vi i samråd med Andrew valgte å løse ham fra kontrakten. Han har bidratt med 14 poeng på 23 kamper, og vi ønsker ham alt godt videre, fortsetter han. 

Klubben opplyser at Auk blir spilleklar til hjemmekampen mot Comet Halden 29. februar. Han måtte opereres i skulderen og har ikke spilt siden oktober.

– Mark har gjort en meget god jobb og vist en enorm vilje til å komme tilbake, og vårt medisinske apparat har gitt ham en fantastisk oppfølging. Nå er det veldig gledelig at han er klarert for spill, sier Myrvold.



Powered by Labrador CMS