Skeids spillere jubler etter Simen Kvia-Egeskogs stjernetreff i en tidligere kamp. Men en like stor feiring ble det ikke denne gangen.

Hødd med hjemmeseier over Skeid

Hødd tok sine første poeng på fem kamper da Skeid ble slått 2-0 i 1. divisjon i fotball.

Hødd fikk en drømmestart på kampen da Alfred Scriven sendte laget sitt i ledelsen allerede etter to minutters spill. Lagene gikk av banen på stillingen 1-0 etter første omgang.

Etter 77 minutter doblet hjemmelaget ved Gustav Mogensen. Det ble ikke flere mål i oppgjøret. Da dommeren blåste av kampen, viste resultattavla 2-0.

Hødds Renato Ziko pådro seg gult kort.

Før lørdagens kamp hadde Hødd tapt fem kamper på rad.

Etter lørdagens kamp er Hødd på 14.-plass på tabellen med 17 poeng, mens Skeid ligger på 16.-plass med elleve poeng.