DEBATT

Jannike Thomassen og Grorud-bussen.
Sjåfører som kjører tregt er de verste etter min mening, sier Jannike Thomassen.

– Hvorfor kjører alle bussjåførene i Groruddalen under fartsgrensa? Det er så sinnsykt irriterende

Vi får jaggu håpe at Hellerud t-bane stasjon er i rute, for nå er jeg drittlei alle bussene som snegler seg av gårde. Men det skal vel holde hardt, og det har vel neppe skjedd før at noe i Oslo er i rute.

Publisert

Hvorfor kjører alle bussjåfører under fartsgrensa? Det er så sinnsykt irriterende å ligge bak alle bussene i Groruddalen for tiden at man får lyst til å grine.

I 50 km/t ligger bussene i 40 km/t eller lavere, og i 40-soner ligger de 30 km/t. Hva er greia? Akkurat som ikke fartsgrensene er lave nok! Det har vært et så forbanna hysteri fra politiet så lenge nå rundt fartsgrensene, at folk ligger og dasser under fartsgrensa over alt.

Det snakkes aldri om er alle de farlige situasjonene som alle sinkene skaper. Da blir folk forbanna og stressa og skal forbi.

De verste sjåførene

Jeg er 110 prosent sikker på at dette er årsaken til flere ulykker enn mye annet. Men jeg har aldri sett noen få bot for å kjøre for sakte eller for defensivt. Hvorfor det?

Sånne sjåfører er de verste etter min mening.

Nå som to T-banestrekninger er stengt i fire måneder, føles det som at hver minste kjøretur går i sneglefart. Det er rett og slett bare døvt å kjøre noe sted.

Jeg er drittlei

Vi får jaggu håpe at Hellerud t-banestasjon er i rute, for nå er jeg drittlei alle bussene som snegler seg av gårde. Men det skal vel holde hardt, og det har vel neppe skjedd før at noe i Oslo er i rute.

Dette gjelder også mange taxisjåfører. Det er lite som minner om gode yrkessjåfører lenger. Får de ikke skikkelig opplæring lenger?

Powered by Labrador CMS