UBESVARTE ANROP: Fredagens millionvinner i Nabolaget, en mann fra Oslo, har flere ubesvarte anrop fra Norsk Tippings vinnernummer 625 60 000.

Nabolaget-millionær fra Oslo tar ikke telefonen

En mann fra Oslo ble fredagens millionvinner i Nabolaget. Med to leverte kuponger, sikret han seg en samlet premie på 1,1 millioner kroner, men vet han det selv?

Publisert

En mann fra Oslo ble fredagens heldigste Nabolaget-spiller. Han ble nemlig trukket ut som ukens hovedvinner i Nabolaget og sikret seg dermed 1 million kroner i premie.

I tillegg til vinner-kupongen hadde mannen levert en ekstra kupong. Det resulterte i nok en gevinst på 100 000 kroner og en samlet premie på 1,1 millioner kroner.

Fersk millionær tar ikke telefonen

Norsk Tipping lyktes ikke med å komme i kontakt med den ferske Nabolaget-millionæren fra hovedstaden fredag kveld. Nye forsøk gjøres lørdag. Saken oppdateres når de har vært i kontakt med vinneren, skriver Norsk Tipping i en pressemelding.

Grunnen til at Norsk Tipping ønsker å snakke med vinnerne er at de vil sørge for at de er klare over premien, dele deres gratulasjoner, samt få delt nødvendig praktisk info vedrørende konto og utbetaling av premien, forklarer de.

I tilfeller med større premier tilbyr de også økonomisk og juridisk veiledning via deres samarbeidspartner på området, Advokatfirmaet Dehn.

Over 10 000 fredags-vinnere

Det er ikke bare hovedvinneren som sikrer seg premie på egen adresse og kan gå jublende inn i helga. 

Millionvinnerens nærmeste spillende naboer vinner summer på alt fra 100 000 kroner til én femtilapp. 

I tillegg trekkes det ut fem andre nabolag hvor hovedvinnerne får 100 000 kroner, og deres spillende naboer vinner premier på alt fra 10 000 til 50 kroner.

Her er de fem andre nabolagene som det drysses premier over i tillegg til hovedvinnerens nabolag i Oslo:

  • Åkrehamn i Rogaland

  • Krokstadelva i Viken

  • Biri i Innlandet

  • Staubø i Agder

  • Neverdal i Nordland

Vinnersjanse i Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. 

Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. 

De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. 

Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: 613 391

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2022: 52

  • Antall millionærer i 2022: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 1 000 000 kr.

Powered by Labrador CMS