Etter søndagens suksess har KFUM Oslo vunnet fire kamper på rad.

KFUM Oslo fortsatte seiersrekken

KFUM Oslo banket Skeid 4-0 i 1. divisjon i fotball for menn.

KFUM Oslo tok ledelsen da Johannes Hummelvoll Nuñez scoret etter 18 minutters spill, og noen minutter før sidebytte doblet Robin Rasch ledelsen. Lagene gikk av banen på stillingen 0-2.

KFUM Oslo økte ledelsen da innbytter Teodor Berg Haltvik satte ballen i nettet etter 77 minutter. Dermed var stillingen 3-0, og KFUM Oslo økte ledelsen til 4-0 da innbytter Yasir Sa'Ad satte ballen i mål åtte minutter senere. Han hadde nettopp blitt byttet inn. Det ble ikke flere nettkjenninger i kampen. Da sluttsignalet lød, viste resultattavla 0-4.

Skeids Henning Andresen og Torje Naustdal fikk se det gule kortet. For KFUM Oslo fikk Robin Rasch gult kort.

Dermed har KFUM Oslo vunnet fire kamper på rad.

Etter søndagens kamp er Skeid nummer 15 på tabellen med ti poeng, mens KFUM Oslo er på sjetteplass med 19 poeng.

Stian Røvig Sletner var kampleder. 657 tilskuere fikk med seg oppgjøret på Nordre Åsen.

Neste runde byr på spennende utfordringer for begge lag. Skeid prøver seg mot Raufoss 25. juni, mens KFUM Oslo spiller neste kamp mot Sandnes Ulf.