Tone Tellevik Dahl går fra å være toppolitiker i Oslo til å bli seniorrådgiver ved Universitetet i Oslo. Foto: Oslo kommune / Sturlasson

Tidligere byråd Tone Tellevik Dahl tar jobb ved Universitetet i Oslo

Tidligere Arbeiderparti-politiker i Oslo, Tone Tellevik Dahl, begynner ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet etter flere år som politiker.

Publisert

Tellevik Dahl blir seniorrådgiver ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet, ledet av Morten Dæhlen, ifølge kunnskapsavisen Khrono.

Den tidligere byråden jobbet i mange år som administrativt ansatt ved Universitetet i Oslo, før hun ble fulltidspolitiker for Arbeiderpartiet. Hun jobbet blant annet ved Institutt for informatikk og som administrativ leder ved Institutt for biologi.

– Tilbake til moderskipet

– Det er som å komme tilbake til moderskipet: Norges desidert beste universitet, ut fra objektive kriterier, og Nord-Europas beste realfag- og teknologifakultet. Det var her jeg studerte, ble studentpolitiker, fikk min første jobb og gjorde karriere, sier Tone Tellevik Dahl til Khrono.

I 2007 ble Dahl politiker på fulltid og valgt inn i bystyret i Oslo. Fra 2015 var hun byråd for oppvekst og kunnskap i hovedstaden, og fra desember 2018 og fram til lokalvalget i høst var hun byråd for eldre, helse og arbeid.

Powered by Labrador CMS