Håkon Olsen har vært savnet fra Madserudhjemmet i ca. tre uker.

Hvem har sett Håkon Olsen (76)?

For tre uker gikk Håkon Olsen ut av Madserudhjemmet. Siden har ingen sett han.

Publisert

Siden lørdag 28. juli i år har Oslo politidistrikt etterlyst 76 år gamle Håkon Olsen, som forsvant fra Madserudhjemmet i Madserud Alle 35 i Oslo. Den siste observasjonen på hjemmet er ca. kl. 23.30. Politiet har, sammen med mange frivillige, iverksatt et stort apparat med letemannskaper og hunder for å finne han. Håkon har nå vært saknet i ca. tre uker.

Oslo-politiet har sammen med svært mange frivillig brukt store ressurser på å finne Håkon. Det er lett i nærområdet hvor han befant seg da han ble borte, og det er lett betydelig i området hvor han sist bodde, i Nord- og Østmarka, Stovnerskogen, Lørenskog, Gjelleråsen, Lilloseter, Losby, Mari-holtet, deler av Maridalen; turstier, hytter, skur, toaletter og andre steder hvor man kan stikke seg bort.

Mange frivillige i sving

Både politi, helikopter og hunder har lett, i tillegg til frivillige letemannskaper fra Røde Kors, Norske Redningshunder, Norsk Radio Relæ Liga, NITRO-gruppa og Norsk Folkehjelp, men hittil er Håkon ikke funnet. Han er også etterlyst gjennom Facebook og media, men det er få eller ingen spor å gå etter.

Håkon er 175 cm høy, slank, ca. 60 kg, blå øyne, mørkegrått kort hår – se bilde. Han er etnisk norsk. Han er i god fysisk form, med rask gange. Håkon har trolig beveget seg fra Madserudhjemmet. Politiet vet ikke noe om i hvilken retning. Det er kommet inn mange tips som er undersøkt, men hittil er han ikke funnet.

Håkon var iført lys blå t-skjorte, lys kaki farget shorts og lyse joggesko da han forsvant. Han tok også med seg en mørk genser. Håkon beskrives som en fysisk sprek mann som kan ha gått langt.

Ring politiet med tips

Hvis noen har sett Håkon, ta kontakt med Kriminalvakten ved Oslo politidistrikt, telefon 22669966 eller Oslo politidistrikts sentralbord 22669050. Garasjer, uthus, kjellere og andre steder hvor det er naturlig å gjemme seg – også i nærområdet, er aktuelle steder å lete.

Politiet har lett i vann, elver og bekker, og svært mange andre steder. Håkons tidligere nærområde, rundt Stovnerskogen og Lillomarka mot Lørenskog, er et særlig aktuelt område.

Om han påtreffes eller finnes, ber politiet om at publikum tar kontakt med Oslo politidistrikt umiddelbart. Oslo politidistrikt er åpne for alle typer tips som kan føre til at Håkon blir funnet, sier politiet i sin pressemelding.

Powered by Labrador CMS