Politiet gjør beslag fra bilen som ble funnet hensatt etter voldshendelsen.

Mann kritisk skadd etter å ha blitt påkjørt, slått og sparket på Torshov – annen mann pågrepet

Mye tyder på at påkjørselen var en villet handling, sier politiet. 

Publisert

Det var sent torsdag kveld at politiet rykket ut med flere patruljer i Fagerheimgata/ Vossegata på Torshov etter melding om at en person hadde blitt påkjørt av en bil, før vedkommende ble slått og sparket flere ganger. 

Flere vitner så bilen kjøre av gårde. Ambulanse behandlet den skadde personen på stedet, som politiet opplyste om at var alvorlig, trolig kritisk skadet.

Politiet informerte like etter midnatt om at de hadde kontroll på bilen som ble observert kjørende vekk fra stedet. Bilen ble funnet hensatt i nærheten, og politiet søkte på tidspunktet fortsatt etter en eller flere gjerningspersoner.

Politiet på stedet med flere enheter.

– Mye kan tyde på at påkjørselen er en villet handling, opplyste operasjonsleder Gjermund Stokkli pressen om etter hendelsen. 

Til VG fortalte Stokkli videre at det skulle ha vært flere involvert i hendelsen, men at det var uklart om det var én eller flere personer i bilen. En person kunne muligens også ha løpt fra stedet. 

– Vi har ingen konkrete mistenkte, men vi har spor å gå etter og jobber med det, sa innsatsleder Torgeir Brenden til NTB i 00.30-tiden.

Politiet jobbet da med å få fullstendig oversikt gjennom å få avhørt vitner og få gått igjennom video.

Bilen ble funnet hensatt i nærheten.

Natt til fredag ble en person pågrepet.

–  Da har vi pågrepet en person som vi knytter til voldshendelsen. Han ble pågrepet på Rodeløkka etter en liten løpetur fra patruljen som oppdaget han, opplyste politiets operasjonsleder i en melding til pressen klokken 03.16. 

Operasjonslederen utdypet overfor VG med at den fornærmede er en mann i slutten av 30-årene, mens den pågrepne er en mann i slutten av 20-årene. 

En forlatt sko i veibanen på stedet.

– Begge to er kjente for oss, sa Stokkli, som la til at politiet hadde kontroll på ytterligere én person som kan knyttes til hendelsen.

Til NRK opplyste politiet at den skadde skulle være utenfor livsfare.





Powered by Labrador CMS